MireoFleet logo.

Sustav za GPS nadzor i praćenje vozila u realnom vremenu

Preciznost praćenja od 99.98%, neograničena količina vozila koja se mogu pratiti i nevjerojatna brzina obrade podataka. Kontrola je u vašim rukama - bilo gdje i bilo kada!

Znate li u svakom trenutku gdje se nalaze Vaša vozila? Kamo idu? Ima li odstupanja od planiranih ruta? Koliko dugo se određeno vozilo zadržalo na nekoj lokaciji? Koliko se vozila prošli mjesec kretalo brzinom većom od dopuštene? Ukoliko želite unaprijediti svoje poslovanje i smanjiti troškove, MireoFleet sustav pruža odgovor na sva navedena pitanja - sve što trebate napraviti je postaviti pitanje koje Vas zanima.

Naš glavni cilj je pružanje vrhunskog sustava za GPS praćenje i upravljanje voznim parkom. To vrhunsko rješenje podrazumijeva i izuzetnu korisničku podršku koju pružamo. MireoFleet omogućava nadzor svega što je u pokretu: motora, osobnih automobila, kamiona, pošiljaka, pa čak i životinja. Kontaktirajte nas, smanjite troškove poslovanja i preuzmite upravljanje vlastitim novcem u svoje ruke.

Putujmo zajedno.
Ostavite poruku.
Pišite nam.
Očekujemo Vaš poziv.
+385 1 6636 966
Nazovite nas.

Iskustvo
ispred svega.

Mi smo inženjeri. Imamo više od 20 godina iskustva u razvoju i primjeni rješenja za GPS navigaciju i praćenje vozila. Naši zaposlenici su naš najvrijedniji resurs. Garantiramo Vam profesionalno rješenje za nadzor Vašeg voznog parka.

Jednostavno
i elegantno

Jednostavni smo, a takav je i naš MireoFleet sustav. Intuitivno korisničko sučelje je iznimno jednostavno za korištenje jer nam je glavna želja da Vam bude od pomoći u svakodnevnom radu, baš kao i našim postojećim korisnicima koji svakodnevno prate više od 125.000 vozila širom svijeta.

Kontaktirajte nas.
To je sve.

Garantiramo profesionalan pristup. Sve posebnosti Vašeg poslovanja uzet ćemo u obzir prilikom definiranja odgovarajuće ponude. Naše rješenje za GPS nadzor vozila može se početi koristiti svega nekoliko dana nakon dogovora.

MireoFleet is a top-quality GPS tracking and fleet management solution. Reduce your costs and take control of your own money.

Mi znamo da smo najbolji.
Imamo dokaze!

Upravljajte svojom flotom vozila jednostavno, bilo gdje i bilo kada. MireoFleet sustav je među najpreciznijima i najpouzdanijima na svijetu. Mislite da smo poput ostalih? Mi Vam možemo probati opisati po čemu se razlikujemo, ali predlažemo da isprobate sustav da bi se sami uvjerili.

Povećajte
učinkovitost.

MireoFleet sustav je izbor broj jedan među sustavima za GPS praćenje i upravljanje voznim parkom. Nevjerojatno visoka preciznost, pristup svim povijesnim podacima u realnom vremenu, "back-office" analitika te napredno planiranje i optimizacija ruta omogućavaju poboljšanje učinkovitosti vozača, povećanje produktivnosti i smanjenje operativnih troškova.

"Control freak"
postaje MireoFleet

Bez obzira jeste li tvrtka s malim ili velikim brojem vozila, mi smo tu da Vam pomognemo unaprijediti poslovanje, poboljšati upravljanje radnom snagom na terenu, smanjiti troškove goriva i troškove povezane sa korištenjem vozila izvan radnog vremena. Trebate sustav za sebe ili možda poznajete nekoga tko se bavi distribucijom i logistikom ili prijevozom i treba mu rješenje za upravljanje voznim parkom? Tu smo za vas.

Putujmo zajedno.
Ostavite poruku.
Pišite nam.
Očekujemo Vaš poziv.
+385 1 6636 966
Nazovite nas.
MireoFleet solution is developed completely in-house, and all you need is a computer, an internet connection, and a web browser.

Što Vi dobivate?

Jednostavno i
moćno

Naše rješenje za GPS praćenje vozila i upravljanje voznim parkom razvili smo potpuno sami, "in-house" i pri tome smo jako pazili na jednostavnost korištenja. Svatko tko zna poslati e-mail, sigurno će bez ikakvih poteškoća moći koristiti MireoFleet. Sve što Vam treba je računalo i internetska veza. Radi 24/7. Garantiramo sigurnost podataka.

Najveća preciznost
na planetu

Preciznost sustava od 99,98% jedan je od glavnih razloga zašto se MireoFleet sustav smatra jednim od najvalitetnijih i najpouzdanijih na svijetu. Preciznost je postignuta zahvaljujući jedinstvenom "Map Matching" algoritmu koji omogućava kompletnu rekonstrukciju trajektorije gibanja u realnom vremenu.

Neograničen
broj vozila

U sustavu MireoFleet možete pratiti flotu vozila bilo koje veličine - od par vozila do nekoliko stotina tisuća vozila. Brzina dobivenih izvještaja i obrade podataka jednaka je i za 10 i za 100.000 vozila.

With MireoFleet, avoid highways, unpaved roads, toll roads, or ferries. Plan your route and make a positive difference in your business.

Napredno.
Naprednije.
Najnaprednije.

Ponosni smo na najbrži izračun rute u industriji. MireoFleet sustav omogućava postavljanje polazišta, odredišta i neograničenog broja usputnih zaustavljanja. Izračun rute može uzimati u obzir i želju za izbjegavanjem autocesta ili cesta s naplatom cestarina, neasfaltiranih cesta, trajekata i slično. Isplanirajte svoje rute i napravite iskorak u svojem poslovanju.

Administracija?
Neka bude
zabavna.

Ne volite papirologiju? Želite veću kontrolu nad troškovima vozila, planiranim i neplaniranim održavanjem? Smanjite administraciju, kontrolirajte sve troškove automobila i vozača, upravljajte podacima o registraciji i automatizirajte putne naloge. Pojednostavite svoj život.

Podaci.
Informacije.
Analize.

Vaši podaci mogu učiniti Vaše poslovanje uspješnijim i snažnijim. analizirajte svaki segment poslovanja. Upotrijebite izvještaje kako biste osvjestili vozače da budu učinkovitiji. Upozorite svoje vozače na nepravilnosti poput prebrze vožnje. Pomognite vozačima da voze manje i naprave više.

Putujmo zajedno.
Ostavite poruku.
Pišite nam.
Očekujemo Vaš poziv.
+385 1 6636 966
Nazovite nas.

ISO 9001:2015

Prodaja i održavanje sustava za nadzor i upravljanje voznim parkom -
MireoFleet

Naš primarni cilj je ispunjenje očekivanja naših klijenata. Svojim klijentima uvijek osiguravamo vrhunsku uslugu i dodatne konzultantske usluge te pratimo njihove potrebe. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu usluga, oslanjajući se pritom na inovativnost, kreativnost i stručnost naših zaposlenika.

Stalnim unaprjeđivanjem sustava upravljanja kvalitetom postavljamo Mireo u sam vrh regionalnih tvrtki. ISO 9001:2015 certifikat dodatno osigurava svim našim klijentima poslovanje u skladu sa svim zakonskim zahtjevima, resurse za provedbu ove politike kvalitete, procjenu usklađenosti s postavljenim ciljevima te kontinuirano poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom.

SGS Adriatica d.o.o.

Sektor certifikacije i unaprjeđenja poslovanja

ISO 9001:2015, HR

Preuzmite ISO 9001:2015 certifikat na hrvatskom jeziku

Prodaja i održavanje sustava za nadzor i upravljanje voznim parkom - MireoFleet.

ISO 9001:2015, EN

Preuzmite ISO 9001:2015 certifikat na engleskom jeziku

Sales and maintenance of fleet management solution - MireoFleet.